Toți elevii #CNMAIC, împreună cu diriginții lor, s-au alăturat îndemnului dat de Asociația „Împreună pentru Viitor” (IPV) și au sărbătorit Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) participând la activitatea „Campion la Voluntariat” prin donare de rechizite. Caietele donate  vor fi distribuite de către asociația „IPV” elevilor din medii defavorizate din Viișoara și Conacu.

SNV este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor. În acest an, ediția a XX-a SNV se desfășoară în perioada 10-16 mai și are tema „Voluntariatul nu are limite”.

Toate clasele au fost implicate, astfel:  clasa a IX a A, diriginte prof. Argatu Adriana Nicoleta, clasa a IX a B, diriginte prof. Hînză Valeria, clasa a IX a C, diriginte prof. Nurla Aidan, clasa a IX a D, diriginte prof. Țipău Elena, clasa a IX a E, diriginte prof. Roșu Geanina-Petronela, clasa a X a A, diriginte prof. Mihăilă Manuela, clasa a X a B, diriginte prof. Hrițcu Claudia, clasa a X a C, diriginte prof. Turda Ana-Maria, clasa a X a D, diriginte prof. Ene Mihaela, clasa a X a E, diriginte prof. Constantin Adriana, clasa a XI a A, diriginte prof. Panasianu Cristina, clasa a XI a B, diriginte prof. dr. Roșioru Mădălin- Teodor, clasa a XI a C, diriginte prof. dr. Dumitru-Savin Mirela, clasa a XI a D, diriginte prof. dr. Sarău Maria, clasa a XI a E, diriginte prof. Miron-Balica Andreea, clasa a XII a A, diriginte prof. Eiub Filis, clasa a XII a B, diriginte prof. dr. Matache Mihaela.

În cadrul activității, s-au mai implicat director adjunct, prof. dr. Ilie Adrian, prof. Ștefan Daniela, prof. Deancu Mihaela și prof. Ionel Sanda-Luminița.