„Copilul are nevoie de un ideal: eu îl ajut să dea un sens vieţii sale” – Georges Grinda, „Pour l’enfant”, citat reprezentativ pentru profesorii de la #CNMAIC.

La clasa a IX-a C, luna februarie a stat sub semnul dezvoltării personale, aprofundate inclusiv printr-o lecție deschisă. Semestrul a început în forță: doamna Elena Diaconu le-a vorbit elevilor despre meseria de militar, plină de sacrificii, de muncă, dar mai ales de pasiune, iar doamna Gabriela Sărăcăcianu le-a oferit detalii despre voluntariat și despre SMURD.

„Din aceste activități, elevii au realizat că, indiferent de meseria aleasă, timpul dedicat acesteia este esențial pentru a putea ajunge cineva în acel domeniu. Concluzia este aceea că, în mod sigur, îți trebuie maturitate, mult calm și răbdare pentru a ajunge un adult echilibrat.”, a concluzionat doamna dirigintă, prof. Mirela Savin.

NU UITAȚI, doar săptămâna aceasta se mai fac recrutări pentru învățământul liceal militar. Adresele și numerele de telefon ale birourilor de informare-recrutare sunt disponibile aici: https://goo.gl/nduabh.